Du kan etteranmelde deg til #Skup16

SKUP16Årets SKUP-konferanse finner sted i Tønsberg fra 8. til 10. april.
Årets konferanse har et stort fokus på «Hverdagsgraving». Vi vet at mange sliter med en travel hverdag og trenger gode triks og råd for å få tid til å grave innenfor en stram turnus. I programmet vil du finne flere seminarer som er skreddersydd for deg med dårlig tid og små ressurser.

Seminarrekken «Slik Gjorde Vi Det» fylles stadig opp med interessante gravesaker fra hele landet. Dette er SKUPs grunnmur der hensikten er å lære av hverandre og dele kunnskap.

Hvis du ikke trenger rom, så har vi plass til deltakere på dagpakker

Datastøttet journalistikk  blir en stadig viktigere del av den journalistiske hverdagen. SKUP har arbeidet med datastøttet journalistikk i snart 20 år. Grunnsteinene som Banner-2016-med-logo

I SKUPS formålsparagraf heter det at stiftelsen skal «inspirere til undersøkende journalistikk i redaksjonene». Derfor leter styret og sekretariatet med lys og lykte etter forelesere eller prosjekter som kan tenne det gravejournalistiske genet hos deltakerne.

Til årets konferanse ga svaret seg nesten selv. Netflix-serien «Making a Murderer» har gått som en farsott over hele verden og er den klart mest diskuterte i journalistkretser om dagen. Derfor er vi enormt stolte over at produsentene bak serien kommer til #SKUP16.

Lyst til å tjuvstarte #SKUP16? Bli med på årets Masterclass

Resten av programmet for årets konferanse kan du finne her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *