Programmet tar form

23 av de 30 sesjonene på Data-SKUP 28. oktober er nå ferdig planlagt, og ett av trekkplastrene blir Investigations Editor Adam Playford fra Tampa Bay Times.

PÅ HJEMMEBANE: Adam Playford var i februar vertskap ved ett av bedriftsbesøkene Stup/SKUP gjennomførte i forbindelse med NICAR-konferansen. Her er han i samtale med Jan Gunnar Furuly og Marthe Susort Johannessen i redaksjonslokalene til Tampa Bay Times.

Denne dagskonferansen er bygget opp langs fem spor: Grunnleggende, avansert, fakta og verifisering, databaser og inspirasjon/visualisering.

De siste sesjonene vil bli fylt opp tidlig i høst for å fange opp eventuelle satsinger som kan føre til en sesjon på Data-SKUP.

Du melder  deg på her.

SKUP regner med at det kan bli trangt om plassen for å lytte til de siste to signeringene innen inspirasjonssporet. Tampa Bay Times er Floridas ledende avis i undersøkende journalistikk, og derfra kommer Adam Playford, Investigations Editor, for å demonstrere noen av de beste prosjektene som er gjennomført det siste året.

Titti Jersler, leder for Aftonbladets digital story-redaksjon, tar med to av journalistene når hun skal fortelle om arbeidet med prosjektet «Klassresan».

Det siste året er det gjort en rekke strålende jobber i Norge basert på dataverktøyer. Fristen for å sende inn bidrag til Dataskup-prisen er fredag 1. september.

Her er flere saker om Data-SKUP.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *