ProPublicas sjefredaktør hovedtaler på SKUP

JACKSONVILLE, Florida:  Hva i all verden er det som skjer i USA? På SKUP vil du få noen svar fra en av de mest innflytelsesrike redaktørene i amerikansk presse.

PÅ SKUP: Sjefredaktør Stephen Engelberg.

Sjefredaktør Stephen Engelberg i ProPublica har takket ja til å komme til Tønsberg for å holde åpningsforedraget på SKUP-konferansen.

Temaet for talen sier seg selv:

Der tar han for seg «fake news», «alternative sannheter» og det mildt sagt betente forholdet mellom president Donald Trump og amerikansk presse.
Engelberg vil gi deltagerne på SKUP en unik innsideinnføring i hva som skjer i forholdet mellom pressen og presidenten.

Her melder du deg på SKUP-konferansen.

Han har vært sjefredaktør siden 2013, før det var han nyhetsredaktør, og tidligere har han blant annet vært nyhetsredaktør i The Oregonian og jobbet 18 år i The New York Times.

FØLGER TRUMP: ProPublica følger president Donald Trump tett.

ProPublica følger Donald Trump svært tett, og styreleder Jan Gunnar Furuly er stolt og glad for å ha sikret seg Engelberg som «key note speaker» på SKUP.
-Vi har utfordret ham til å holde key note speech  om gravejournalistikk i Trumps tid, anklager om «fake news» og den brede kløften mellom media og den nye administrasjonen i Det Hvite Hus. Dette er en av de mest innflytelsesrike og viktige sjefredaktørene i USA.

One thought on “ProPublicas sjefredaktør hovedtaler på SKUP

  1. Pingback: Nå er årets SKUP i gang | SKUP

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *