Stiftelsen for en Kritisk og Undersøkende Presse

SKUP STARTER OM

2020/03/27 16:00:00
Countdown placeholder
test

Følg ARIJ 2014

Fredag 5. desember starter Arab Reporters for Investigative Journalism sin gravekonferanse i Amman. 

image

Gjennom helgen byr SKUPs søsterorganisasjon i de arabiske landene på mer enn 30 seminarer, debatter og kurs. På Twitter kan du følge konferansen med hashtag #ARIJ7.

På foreleserlisten står kjente navn som Seymore Hersh Jonathan Calvert og Heidi Blake.

Følg ARIJ direkte på konferansens nettsider

Eliot Higgins fikk svært gode tilbakemeldinger etter sitt seminar på SKUP i 2014. I helgen skal han lære arabiske kolleger hvordan han dekker krigen i Syria.  I mars 2015 er Eliot tilbake på SKUP.

ARIJ-direktør Rana Sabbagh skrev onsdag i Aftenposten om utfordringene for ytringsfriheten i kjølvannet av den arabiske våren.

SKUP-leder Jan Gunnar Furuly deltar på konferansen i Amman og vil holde øynene og ører åpne for seminarer til både SKUP i mars og den internasjonale GIJC-2015 på Lillehammer i oktober.

På forsiden nå
 • uriks-åpning

  Snart fullt på SKUPs festmiddag

  Vil du oppleve utdelingen av SKUP-prisen? Meld deg på konferansen nå hvis du vil være sikret plass i Oseberg under festmiddagen. Lokalet har plass til 578 gjester, og til nå er det solgt 548 billetter. Se hvem som har meldt seg på!
 • Verifisering Amman

  Internasjonal masterclass før SKUP

  For første gang arrangerer SKUP en internasjonal masterclass i gravejournalistikk før SKUP-konferansen i Tønsberg. Der deltar journalister og redaktører fra Asia, Afrika og Midt-Østen/Nord-Afrika. I tillegg er det plass til noen få norske deltagere, og det er nå åpnet for søknader.
 • Oseberg

  300 allerede påmeldt - se hvem de er

  300 har allerede meldt seg på SKUP-konferansen, og TV 2 topper listen over påmeldte - så langt.  
 • Premie SKUP-prisen

  43 bidrag slåss om SKUP-prisen

  Det er sendt inn 43 metoderapporter som skal konkurrere om SKUP-prisen. Juryen under ledelse av Bernt Olufsen begynner å lese rapportene denne uken.
 • DN vant 2019

  Reglene for innsending av metoderapport

  Det eneste krav som stilles er at arbeidet er publisert i kalenderåret 2019, eller det har skjedd en utvikling dette året som dokumenterer verdien av tidligere publiserte arbeider.
 • Juryleder

  Alt du trenger å vite om innsending av metoderapportene

  Her alt du trenger å vite om innsending av metoderapportene. Maks lengde er 20 sider, og frist for innsending er mandag 13. januar kl. 10.00.
 • Kjetil Sæber og Markus Tobiassen

  Husk å levere metoderapport innen 13. januar

  Det er bare fire uker igjen til metoderapportene må være levert. Mandag 13. januar kl. 10.00 er siste frist, og det er lov å levere tidligere!
 • Maria Ressa til SKUP

  Maria Ressa til SKUP – og nå kan du melde deg på

  I fjor ble Maria Ressa kåret til årets navn av magasinet Time, og nå er hun klar for SKUP-konferansen i Tønsberg 27.-29. mars. Du kan nå melde deg på for å møte henne og over 100 andre innledere.