Stiftelsen for en Kritisk og Undersøkende Presse

SKUP STARTER OM

2020/03/27 16:00:00
Countdown placeholder
test

Følg ARIJ 2014

Fredag 5. desember starter Arab Reporters for Investigative Journalism sin gravekonferanse i Amman. 

image

Gjennom helgen byr SKUPs søsterorganisasjon i de arabiske landene på mer enn 30 seminarer, debatter og kurs. På Twitter kan du følge konferansen med hashtag #ARIJ7.

På foreleserlisten står kjente navn som Seymore Hersh Jonathan Calvert og Heidi Blake.

Følg ARIJ direkte på konferansens nettsider

Eliot Higgins fikk svært gode tilbakemeldinger etter sitt seminar på SKUP i 2014. I helgen skal han lære arabiske kolleger hvordan han dekker krigen i Syria.  I mars 2015 er Eliot tilbake på SKUP.

ARIJ-direktør Rana Sabbagh skrev onsdag i Aftenposten om utfordringene for ytringsfriheten i kjølvannet av den arabiske våren.

SKUP-leder Jan Gunnar Furuly deltar på konferansen i Amman og vil holde øynene og ører åpne for seminarer til både SKUP i mars og den internasjonale GIJC-2015 på Lillehammer i oktober.

På forsiden nå
 • Elin og Mathias

  Innkalling til årsmøte

  Det innkalles til årsmøte i SKUP torsdag 4. juni klokken 18.00 på Clarion Hotel The Hub (gamle Hotel Royal Christiania) i Oslo. Alle dokumenter vil bli lagt ut innen 28. mai.
 • Bernt

  Derfor vant VG SKUP-prisen

  VG vant i SKUP-prisen for «Helsereformens konsekvenser». Dagbladet, TV 2 og NRK fikk diplomer. Her kan du lese juryens begrunnelser.
 • MBO på SKUP

  Slik følger du utdelingen av SKUP-prisen

  SKUP-konferansen 2020 måtte dessverre avlyses på grunn av koronaviruset, men SKUP-prisen skal selvfølgelig deles ut likevel. Martin Beyer Olsen er digital konferansier når prisen deles ut lørdag kveld 25. april.
 • SKUP-juryen

  SKUP-vinneren klar - les alle metoderapportene

  Juryen er ferdig, SKUP-vinneren er klar, prisen vil bli delt ut, men det er fortsatt ikke avgjort når og på hvilken måte utdelingen av prisen vil skje. I mellomtiden kan alle som vil lese årets metoderapporter.
 • jubileumstidsskrift

  114 sider med SKUP-historikk

  Corona-viruset stoppet SKUP-konferansen, men det stoppet ikke produksjonen av jubileumstidsskriftet. 114 sider med SKUP-historikk og SKUP-historier markerer 30-årsjubileet og skulle blitt delt ut til alle deltagerne som kom til Tønsberg.
 • skup 2018

  SKUP jobber med de økonomiske følgene av avlysningen

  SKUP-konferansen i Tønsberg 27.-29. mars er dessverre avlyst på grunn av corona-viruset. Kommuneoverlegen i Tønsberg påla 10. mars SKUP å avlyse arrangementet etter at det hadde kommet nye anbefalinger fra Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet. 
 • vinnerne

  SKUP-konferansen 2020 er avlyst

  Folkehelseinstituttet (FHI) kom tirsdag kveld med nye anbefalinger for arrangører som følge av coronaviruset. FHI og Helsedirektoratet anbefaler nå å avlyse eller utsette alle innendørs arrangementer med 500 eller flere deltagere.
 • hotellet

  SKUP forholder seg til rådene fra helsemyndighetene

  Kommuneoverlegen i Tønsberg anbefaler fortsatt ikke å avlyse SKUP-konferansen 27.–29. mars.