Stiftelsen for en Kritisk og Undersøkende Presse

SKUP 12-14. APRIL 2024

2024/04/12 16:00:00
Countdown placeholder
Nedtelling

De beste kommer til SKUP

Tre av disse fire har allerede vært på SKUP. Den fjerde kommer i april.

TOPP FIRE: Margot Williams (oppe t.v.) fra The Intercept, Nils Hanson (nede t.v.) fra Uppdrag Granskning og Giannina Segnini fra Columbia University har alle vært på SKUP. Nå får de følge av David Cay Johnston.

Verdens fremste kapasiteter på gravende journalistikk takker alltid ja til å komme på SKUP.  I år slutter Trump-biografen David Cay Johnston seg til en eksklusiv gruppe av fremragende internasjonale forelesere som har tatt turen til Tønsberg.

Disse fire inngår nå i en undervisningsserie som Global Investigative Journalism Network har lansert på GIJNs YouTube-kanal. Du har tidligere kunnet opplevde dem i levende live i Tønsberg, og vil du se på og lytte til nåværende og fremtidige verdensnavn, er det bare å melde seg på. Julian Assange var på SKUP våren 2010, og det var før han ble kjent for alvor.

SKUP er en av GIJNs 157 medlemsorganiasjoner, og gjennom vårt internasjonale kontaktnett har vi god oversikt over hvilke personer og hvilke medier som er toneangivende rundt omkring i verden. Dette kan deltagerne på SKUP-konferansen dra nytte av.

David Cay Johnston er en ettertraktet foreleser og var en av hovedtalerne på den Globale konferansen i Johannesburg i november. Tidligere har han vært både GIJC 2008 og GIJC 2015 på Lillehammer, som SKUP arrangerte.

Om du ikke skulle være interessert i å lytte til utenlandske navn, er det hele tiden syv parallelle sesjoner å velge mellom. Ett av sporene hverdagsgraving, og det er ikke mindre enn tre spor med undervisning i datajournalistikk.

Programmet oppdateres kontinuerlig.

 

På forsiden nå