Stiftelsen for en Kritisk og Undersøkende Presse

SKUP STARTER OM

2020/03/27 16:00:00
Countdown placeholder
test
Hege Halvorsen
HOTELLSJEF: Hege Halvorsen er hotellsjefen på Quality, og hun har hatt en møysommelig jobb med å fordele rommene etter de anvisningene SKUP har gitt. Alle bestillinger er registrert med klokkeslett.

Sjekk SMS om hvor du skal bo

Hotellrommene på SKUP er nå fordelt, og alle skal ha fått en SMS med beskjed om hvor de skal bo.

Av John Bones

SKUP har fylt opp fem hoteller i Tønsberg: Quality, Klubben, Thon, Maritime og Active. Alle sjekker inn på det hotellet der de skal bo, mens registreringen skjer på Quality, der konferansen arrangeres. Det er et omfattende puslespill som ligger bak hotellkabalen, og nå er det ikke mulig å bytte hotell. Konferansen åpner fredag kl. 16.00 i Oseberg.

Av sikkerhetshensyn må alle til enhver tid ha ID-kortet hengende rundt halsen.

Som SKUP kunngjorde tidlig i januar, får alle med SKUP-verv, foredragsholdere og teknisk personell rom på Quality. Deretter følges først til mølla-prinsippet. De som registrerte seg tidlig i januar bor alle på Quality, og skjæringsdatoen for å få rom der viste seg å bli 28. januar.

Alle skal ha mottatt en QR-kode fra påmeldingssystemet Hoopla da de meldte seg på. Ta helst med denne slik at innsjekkingen skjer raskest mulig.

Torsdag eller fredag vil det bli sendt ut en ny SMS med beskjed om hvilket bord dere skal sitte på under gallamiddagen.

 

 

 

 

På forsiden nå
 • Verifisering Amman

  Internasjonal masterclass før SKUP

  For første gang arrangerer SKUP en internasjonal masterclass i gravejournalistikk før SKUP-konferansen i Tønsberg. Der deltar journalister og redaktører fra Asia, Afrika og Midt-Østen/Nord-Afrika. I tillegg er det plass til noen få norske deltagere, og det er nå åpnet for søknader.
 • Oseberg

  300 allerede påmeldt - se hvem de er

  300 har allerede meldt seg på SKUP-konferansen, og TV 2 topper listen over påmeldte - så langt.  
 • Premie SKUP-prisen

  43 bidrag slåss om SKUP-prisen

  Det er sendt inn 43 metoderapporter som skal konkurrere om SKUP-prisen. Juryen under ledelse av Bernt Olufsen begynner å lese rapportene denne uken.
 • DN vant 2019

  Reglene for innsending av metoderapport

  Det eneste krav som stilles er at arbeidet er publisert i kalenderåret 2019, eller det har skjedd en utvikling dette året som dokumenterer verdien av tidligere publiserte arbeider.
 • Juryleder

  Alt du trenger å vite om innsending av metoderapportene

  Her alt du trenger å vite om innsending av metoderapportene. Maks lengde er 20 sider, og frist for innsending er mandag 13. januar kl. 10.00.
 • Kjetil Sæber og Markus Tobiassen

  Husk å levere metoderapport innen 13. januar

  Det er bare fire uker igjen til metoderapportene må være levert. Mandag 13. januar kl. 10.00 er siste frist, og det er lov å levere tidligere!
 • Maria Ressa til SKUP

  Maria Ressa til SKUP – og nå kan du melde deg på

  I fjor ble Maria Ressa kåret til årets navn av magasinet Time, og nå er hun klar for SKUP-konferansen i Tønsberg 27.-29. mars. Du kan nå melde deg på for å møte henne og over 100 andre innledere.
 • Pre Conference

  Her kan du se deres presentasjoner

  Andrew Lehren og Giannini Segnini samlet fullt hus og vel så det under Data-SKUP. Mange har etterspurt presentasjonene, og dem finner du her.