Stiftelsen for en Kritisk og Undersøkende Presse

DATA-SKUP STARTER OM

2019/10/26 09:00:00
Countdown placeholder
test
Hege Halvorsen
HOTELLSJEF: Hege Halvorsen er hotellsjefen på Quality, og hun har hatt en møysommelig jobb med å fordele rommene etter de anvisningene SKUP har gitt. Alle bestillinger er registrert med klokkeslett.

Sjekk SMS om hvor du skal bo

Hotellrommene på SKUP er nå fordelt, og alle skal ha fått en SMS med beskjed om hvor de skal bo.

Av John Bones

SKUP har fylt opp fem hoteller i Tønsberg: Quality, Klubben, Thon, Maritime og Active. Alle sjekker inn på det hotellet der de skal bo, mens registreringen skjer på Quality, der konferansen arrangeres. Det er et omfattende puslespill som ligger bak hotellkabalen, og nå er det ikke mulig å bytte hotell. Konferansen åpner fredag kl. 16.00 i Oseberg.

Av sikkerhetshensyn må alle til enhver tid ha ID-kortet hengende rundt halsen.

Som SKUP kunngjorde tidlig i januar, får alle med SKUP-verv, foredragsholdere og teknisk personell rom på Quality. Deretter følges først til mølla-prinsippet. De som registrerte seg tidlig i januar bor alle på Quality, og skjæringsdatoen for å få rom der viste seg å bli 28. januar.

Alle skal ha mottatt en QR-kode fra påmeldingssystemet Hoopla da de meldte seg på. Ta helst med denne slik at innsjekkingen skjer raskest mulig.

Torsdag eller fredag vil det bli sendt ut en ny SMS med beskjed om hvilket bord dere skal sitte på under gallamiddagen.

 

 

 

 

På forsiden nå
 • På OsloMet

  100 allerede påmeldt - se hvem de er

  Over fem uker før Data-SKUP 26. oktober er det allerede påmeldt 100 deltagere. I fjor var det også rundt 100 i midten av september, og til slutt ble det 227.                      
 • Helena Bengtsson, Nils Mulvad og Brigitte Alfter

  Skal kåre vinneren av Dataskup-prisen

  Det er sendt inn seks metoderapporter som skal konkurrere om Dataskup-prisen. Juryen er den samme som de tre siste årene.
 • Ben Welsh

  Bli med til New York og New Orleans

  Her er årets Stup/SKUP-kurs på besøk i Los Angeles Times for å lære hvordan denne storavisen arbeider med datajournalistikk. Nå kan du søke om å bli med på det neste kurset, som går til New Orleans og New York.
 • Espen Andersen og Maria Hasselgård

  Send inn ditt bidrag til Dataskup-prisen

  Nå kan du sende inn ditt bidrag for å konkurrere om Dataskup-prisen. Fristen for innsending av metoderapport er mandag 2. september kl. 11.00.                  
 • Paul 2019 Dataharvest

  Meld deg på Data-SKUP!

  SKUP-favoritten Paul Myers kommer til Data-SKUP på OsloMet lørdag 26. oktober. Der blir det flere nyskapninger, og du kan velge og vrake blant 48 sesjoner. Påmeldingen har nå åpnet.          
 • Kjetil Sæter og Markus Tobiassen

  Lær av vinnerne - les rapportene

  Dagens Næringsliv vant SKUP-prisen, mens VG, Aftenposten og Tønsbergs Blad fikk diplomer. Her kan du lese metoderapportene de leverte.
 • Vant Skup-prisen

  Dagens Næringsliv vant Skup-prisen

  DN vant Skup-prisen for sin Tidal-avsløring. VG, Aftenposten og Tønsbergs Blad vant Skup-diplom.
 • Internasjonal Reporter-pris

  Dagbladet vant Internasjonal Reporter-prisen

  – Det er fantastisk å vinne. Særlig siden journalistene vi samarbeidet med i Litauen og Latvia er til stede i salen, sier Dagbladets gravesjef.