Stiftelsen for en Kritisk og Undersøkende Presse

SKUP STARTER OM

2021/04/16 14:00:00
Countdown placeholder
test
NRK-programleder Espen Aas
DEBATT: NRK-programleder Espen Aas leder paneldebatten klokken 14. Foto: Paul André Sommerfeldt

Debatt om VGs håndtering av dansevideo-saken

Det er klart for paneldebatt på Skup om VGs håndtering av dansevideo-saken, og medienes behandling av kilder og dekning av Giske-saken.

Av KATRINE NORDANGER MJELDE

Etter den mye omtalte dansevideoen, er det klart for paneldebatt på Skup. Det er NRK-journalist Espen Aas som leder panelet, som blant annet består av VGs nyhetsredaktør Tora Håndlykken.

Debatten vil handle om VGs håndtering av dansevideo-saken, og medienes behandling av kilder og dekning av Giske-saken.

I panelet stiller Tone Tveøy Strøm-Gundersen fra Aftenposten, Tone Sofie Aglen fra Adresseavisen, snart kommentator i VG, Hege Ulstein fra Dagsavisen og Arne Jensen fra Norsk Redaktørforening. 

Paneldebatten starter klokken 14.00, og blir streamet av Medier24.

På forsiden nå
 • Maria Hasselgård og Nicolai Delebekk

  Alle i VG, TV 2, Aftenposten og E24 skal på SKUP

  Redaktørene i Aftenposten, VG, E24 og TV 2 sender alle ansatte på SKUP 15.-16. april. I disse dager kontakter medlemmer av SKUP-styret en rekke andre større redaksjoner med tilbud om kollektiv registrering for den digitale konferansen.
 • kuben

  Disse konkurrerer om SKUP-prisen

  Det er sendt inn 40 metoderapporter som skal konkurrere om SKUP-prisen. Juryen under ledelse av Bernt Olufsen begynner å lese rapportene denne uken.
 • VG vant

  11. januar er fristen for å levere metoderapport

  Merk datoen: Mandag 11. januar kl. 10.00 er siste frist for å levere metoderapport, men det er lov å levere tidligere. Her er all info du trenger i arbeidet.
 • Data-SKUP 2020

  Se Data-SKUP helt til nyttår

  Ikke fortvil om du ikke fikk med deg alle sesjonene på Data-SKUP i går! Opptakene ligger tilgjengelig på plattformen MyOnvent for alle - rekordhøye 586 - som hadde registrert seg på konferansen.        
 • Tarjei Leer-Salvesen

  Kunstauksjon under Data-SKUP

  Under Data-SKUP blir det mulig å sikre seg eksklusiv forvaltningskunst signert gravejournalist Tarjei Leer-Salvesen. Alle inntektene går uavkortet til SKUP.            
 • Ulrich Larsen

  Dette skjer på Data-SKUP

  En dansk muldvarp, en engelsk søke-guru og mannen bak «flatten the curve»-grafikken er av det du kan oppleve på digitalt Data-SKUP 18. november.        
 • Befaring Popsenteret

  Sjekker lokalene før Data-SKUP

  Lyst til å høre på den danske muldvarpen Ulrich Larsen som infiltrerte Nord-Korea? Du har sjansen på Data-SKUP 18. november. Programmet er nesten ferdig, og live-sendingen fra den digitale konferansen skjer fra Popsenteret i Oslo.                                  
 • Lynprat

  Data-SKUP blir heldigital konferanse

  SKUP arrangerer heldigital Data-SKUP onsdag 18. november klokken 10–14.