Stiftelsen for en Kritisk og Undersøkende Presse

SKUP STARTER OM

2020/03/27 16:00:00
Countdown placeholder
test
jubileumstidsskrift
FULLE ESKER: Alle som var påmeldt SKUP-konferansen vil motta jubileumstidsskriftet, og overskuddslageret, her direkte fra trykkeriet, ligger i esker og vil bli delt ut i andre SKUP-sammenhenger.

114 sider med SKUP-historikk

Corona-viruset stoppet SKUP-konferansen, men det stoppet ikke produksjonen av jubileumstidsskriftet. 114 sider med SKUP-historikk og SKUP-historier markerer 30-årsjubileet og skulle blitt delt ut til alle deltagerne som kom til Tønsberg.

Av JOHN BONES
SKUP-konferanen skulle startet i morgen 27. mars, og det lå an til å bli rekorddeltagelse. Da kommuneoverlegen i Tønsberg 10. mars påla SKUP avlyse arrangementet, var det allerede påmeldt 643 deltagere.

Disse får nå tilsendt jubileumstidsskriftet i posten. Det sendes til jobbadressen til alle påmeldte, og frilansere som har besvart vårt spørsmål om privatadresse vil få det sendt hjem til seg. Det samme gjelder andre bidragsytere.

Maren Sæbø har vært redaktør av tidsskriftet, Alexander Prestmo har vært designansvarlig, og de fleste artiklene er skrevet av studenter ved Senter for undersøkende journalistikk (SUJO) i Bergen. De største mediene i Norge har annonsert i tidsskriftet, og Fritt ord har bidratt med støtte.

 

 

 

 

På forsiden nå
 • SKUP-juryen

  SKUP-vinneren klar - les alle metoderapportene

  Juryen er ferdig, SKUP-vinneren er klar, prisen vil bli delt ut, men det er fortsatt ikke avgjort når og på hvilken måte utdelingen av prisen vil skje. I mellomtiden kan alle som vil lese årets metoderapporter.
 • jubileumstidsskrift

  114 sider med SKUP-historikk

  Corona-viruset stoppet SKUP-konferansen, men det stoppet ikke produksjonen av jubileumstidsskriftet. 114 sider med SKUP-historikk og SKUP-historier markerer 30-årsjubileet og skulle blitt delt ut til alle deltagerne som kom til Tønsberg.
 • skup 2018

  SKUP jobber med de økonomiske følgene av avlysningen

  SKUP-konferansen i Tønsberg 27.-29. mars er dessverre avlyst på grunn av corona-viruset. Kommuneoverlegen i Tønsberg påla 10. mars SKUP å avlyse arrangementet etter at det hadde kommet nye anbefalinger fra Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet. 
 • vinnerne

  SKUP-konferansen 2020 er avlyst

  Folkehelseinstituttet (FHI) kom tirsdag kveld med nye anbefalinger for arrangører som følge av coronaviruset. FHI og Helsedirektoratet anbefaler nå å avlyse eller utsette alle innendørs arrangementer med 500 eller flere deltagere.
 • hotellet

  SKUP forholder seg til rådene fra helsemyndighetene

  Kommuneoverlegen i Tønsberg anbefaler fortsatt ikke å avlyse SKUP-konferansen 27.–29. mars.
 • hotellet

  SKUP-konferansen blir ikke utsatt

  SKUP-styret har på et møte i dag besluttet at SKUP-konferansen i Tønsberg 27.–29. mars 2020 går som planlagt.
 • quality

  SKUP og corona-virus

  SKUP-konferansen i Tønsberg 27.–29. mars 2020 går som planlagt. Men SKUP-styret vil vurdere situasjonen fortløpende.
 • Synnøve Åsebø og Silje Sjursen Skiphamn

  Gard Steiro påmeldt nr. 603

  VG-sjefen Gard Steiro ble påmeldt nr. 603 på SKUP-konferansen da han meldte seg på ved middagstider i dag. Mannen som har fått mye av æren for VGs gravesuksess de siste årene skal delta i sesjonen "Om å stå i stormen".