Stiftelsen for en Kritisk og Undersøkende Presse

SKUP 12-14. APRIL 2024

2024/04/12 16:00:00
Countdown placeholder
Nedtelling
MBO på SKUP
UNDERHOLDNING: Martin Beyer Olsen har de siste årene stått for underholdningen under gallamiddagen og utdelingen av SKUP-prisen i Oseberg i Tønsberg. I morgen lørdag er han på plass igjen, denne gangen digitalt.

Slik følger du utdelingen av SKUP-prisen

SKUP-konferansen 2020 måtte dessverre avlyses på grunn av koronaviruset, men SKUP-prisen skal selvfølgelig deles ut likevel. Martin Beyer Olsen er digital konferansier når prisen deles ut lørdag kveld 25. april.

Av NINA SELBO TORSET
Fra kl. 20.00 står juryleder Bernt Olufsen klar for å avsløre hvem som stikker av med hovedprisen og diplomene.

Gå inn på SKUPs Facebook-side for å følge utdelingen direkte:
https://www.facebook.com/pg/Stiftelsen.SKUP/

Utdelingen vil også streames hos Medier24 og Journalisten. Vi har også sikret oss med direktesending på YouTube og Vimeo hvis noe skulle gå galt. Informasjon om dette vil ved behov bli lagt ut på SKUPs Facebook-side.

Utdelingen vil bestå av underholdningsinnslag, tale fra SKUP-leder Silje Sjursen Skiphamn og juryleder Bernt Olufsen.

Det vil bli direkteoverført tale fra alle som vinner pris og diplom. Alle som har levert inn metoderapport, har fått tilsendt lenke til et eget digitalt møterom.

SKUP minner om at myndighetene fraråder at større grupper samles innendørs. Vi anbefaler derfor at den enkelte redaksjon oppretter digitale møterom for kolleger som ønsker å følge utdelingen sammen.

Det er 43 bidrag som konkurrerer om prisen. Vinneren får SKUP-kuben og et prisbeløp på 50.000 kroner. Alle metoderapportene kan leses her:
https://www.skup.no/2020/04/skup-vinneren-klar-les-alle-metoderapportene

På forsiden nå