Stiftelsen for en Kritisk og Undersøkende Presse

DATA-SKUP STARTER OM

2020/11/18 10:00:00
Countdown placeholder
test
MBO på SKUP
UNDERHOLDNING: Martin Beyer Olsen har de siste årene stått for underholdningen under gallamiddagen og utdelingen av SKUP-prisen i Oseberg i Tønsberg. I morgen lørdag er han på plass igjen, denne gangen digitalt.

Slik følger du utdelingen av SKUP-prisen

SKUP-konferansen 2020 måtte dessverre avlyses på grunn av koronaviruset, men SKUP-prisen skal selvfølgelig deles ut likevel. Martin Beyer Olsen er digital konferansier når prisen deles ut lørdag kveld 25. april.

Av NINA SELBO TORSET
Fra kl. 20.00 står juryleder Bernt Olufsen klar for å avsløre hvem som stikker av med hovedprisen og diplomene.

Gå inn på SKUPs Facebook-side for å følge utdelingen direkte:
https://www.facebook.com/pg/Stiftelsen.SKUP/

Utdelingen vil også streames hos Medier24 og Journalisten. Vi har også sikret oss med direktesending på YouTube og Vimeo hvis noe skulle gå galt. Informasjon om dette vil ved behov bli lagt ut på SKUPs Facebook-side.

Utdelingen vil bestå av underholdningsinnslag, tale fra SKUP-leder Silje Sjursen Skiphamn og juryleder Bernt Olufsen.

Det vil bli direkteoverført tale fra alle som vinner pris og diplom. Alle som har levert inn metoderapport, har fått tilsendt lenke til et eget digitalt møterom.

SKUP minner om at myndighetene fraråder at større grupper samles innendørs. Vi anbefaler derfor at den enkelte redaksjon oppretter digitale møterom for kolleger som ønsker å følge utdelingen sammen.

Det er 43 bidrag som konkurrerer om prisen. Vinneren får SKUP-kuben og et prisbeløp på 50.000 kroner. Alle metoderapportene kan leses her:
https://www.skup.no/2020/04/skup-vinneren-klar-les-alle-metoderapportene

På forsiden nå
 • Lynprat

  Data-SKUP blir heldigital konferanse

  SKUP arrangerer heldigital Data-SKUP onsdag 18. november klokken 10–14.                     
 • Elin og Mathias

  Innkalling til årsmøte

  Det innkalles til årsmøte i SKUP torsdag 4. juni klokken 18.00 på Clarion Hotel The Hub (gamle Hotel Royal Christiania) i Oslo. Alle dokumenter vil bli lagt ut innen 28. mai.
 • Bernt

  Derfor vant VG SKUP-prisen

  VG vant i SKUP-prisen for «Helsereformens konsekvenser». Dagbladet, TV 2 og NRK fikk diplomer. Her kan du lese juryens begrunnelser.
 • MBO på SKUP

  Slik følger du utdelingen av SKUP-prisen

  SKUP-konferansen 2020 måtte dessverre avlyses på grunn av koronaviruset, men SKUP-prisen skal selvfølgelig deles ut likevel. Martin Beyer Olsen er digital konferansier når prisen deles ut lørdag kveld 25. april.
 • SKUP-juryen

  SKUP-vinneren klar - les alle metoderapportene

  Juryen er ferdig, SKUP-vinneren er klar, prisen vil bli delt ut, men det er fortsatt ikke avgjort når og på hvilken måte utdelingen av prisen vil skje. I mellomtiden kan alle som vil lese årets metoderapporter.
 • jubileumstidsskrift

  114 sider med SKUP-historikk

  Corona-viruset stoppet SKUP-konferansen, men det stoppet ikke produksjonen av jubileumstidsskriftet. 114 sider med SKUP-historikk og SKUP-historier markerer 30-årsjubileet og skulle blitt delt ut til alle deltagerne som kom til Tønsberg.
 • skup 2018

  SKUP jobber med de økonomiske følgene av avlysningen

  SKUP-konferansen i Tønsberg 27.-29. mars er dessverre avlyst på grunn av corona-viruset. Kommuneoverlegen i Tønsberg påla 10. mars SKUP å avlyse arrangementet etter at det hadde kommet nye anbefalinger fra Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet. 
 • vinnerne

  SKUP-konferansen 2020 er avlyst

  Folkehelseinstituttet (FHI) kom tirsdag kveld med nye anbefalinger for arrangører som følge av coronaviruset. FHI og Helsedirektoratet anbefaler nå å avlyse eller utsette alle innendørs arrangementer med 500 eller flere deltagere.