Stiftelsen for en Kritisk og Undersøkende Presse

SKUP STARTER OM

2021/04/15 10:00:00
Countdown placeholder
test
MBO på SKUP
UNDERHOLDNING: Martin Beyer Olsen har de siste årene stått for underholdningen under gallamiddagen og utdelingen av SKUP-prisen i Oseberg i Tønsberg. I morgen lørdag er han på plass igjen, denne gangen digitalt.

Slik følger du utdelingen av SKUP-prisen

SKUP-konferansen 2020 måtte dessverre avlyses på grunn av koronaviruset, men SKUP-prisen skal selvfølgelig deles ut likevel. Martin Beyer Olsen er digital konferansier når prisen deles ut lørdag kveld 25. april.

Av NINA SELBO TORSET
Fra kl. 20.00 står juryleder Bernt Olufsen klar for å avsløre hvem som stikker av med hovedprisen og diplomene.

Gå inn på SKUPs Facebook-side for å følge utdelingen direkte:
https://www.facebook.com/pg/Stiftelsen.SKUP/

Utdelingen vil også streames hos Medier24 og Journalisten. Vi har også sikret oss med direktesending på YouTube og Vimeo hvis noe skulle gå galt. Informasjon om dette vil ved behov bli lagt ut på SKUPs Facebook-side.

Utdelingen vil bestå av underholdningsinnslag, tale fra SKUP-leder Silje Sjursen Skiphamn og juryleder Bernt Olufsen.

Det vil bli direkteoverført tale fra alle som vinner pris og diplom. Alle som har levert inn metoderapport, har fått tilsendt lenke til et eget digitalt møterom.

SKUP minner om at myndighetene fraråder at større grupper samles innendørs. Vi anbefaler derfor at den enkelte redaksjon oppretter digitale møterom for kolleger som ønsker å følge utdelingen sammen.

Det er 43 bidrag som konkurrerer om prisen. Vinneren får SKUP-kuben og et prisbeløp på 50.000 kroner. Alle metoderapportene kan leses her:
https://www.skup.no/2020/04/skup-vinneren-klar-les-alle-metoderapportene

På forsiden nå
 • skup2021

  Velg blant høydepunktene på SKUP

  Epsteins forbindelser, Equinors millarder, mobilens avsløringer og en hesteskandale uten sidestykke. Alt dette og mye mer kan du få med deg på årets Skup-konferanse, her er noen høydepunkter fra programmet. 
 • 2020 the hub

  Lenke til SKUPs årsmøte

  SKUPs årsmøte arrangeres digitalt onsdag 14. april kl. 19.00. Lenke her: https://zoom.us/j/97066183544?pwd=ZG9NMXFWOWsyT2Q5V0NLbUNhR3BzZz09
 • skup

  Ikke vent med påmeldingen! Se hvilke 585 som har registrert seg.

  Det er bare seks dager igjen til SKUP, og torsdag kveld var det 585 påmeldte. SKUP venter et rush av påmeldinger de siste dagene, og det er ingen grunn til å vente.
 • Elin Floberghagen og Mathias Vedeler

  Innkalling til digitalt årsmøte

  Det kalles inn til digitalt årsmøte i SKUP onsdag 14. april 2021 kl. 19.00. Lenke til møtet blir lagt ut på SKUPs hjemmeside om morgenen.
 • SKUP-kuben

  SKUP-vinneren klar - les alle metoderapportene

  Juryen er ferdig, vinneren er kåret, og nå er det fritt frem for å lese alle metoderapportene som konkurrerte om SKUP-prisen.
 • Programledere SKUP 2921

  Velkommen til SKUP!

  Det blir stil og stas, humor og tungt faglig innhold når den digitale SKUP-konferansen gjennomføres 15.-16.april. Programmet er nå klart, og det består av ett live-spor og to spor med forhåndsproduserte innslag. Fredag kveld er det show og utdeling av SKUP-prisen.
 • myonvent

  Slik melder du deg på årets SKUP

  All påmelding til årets digitale SKUP-konferanse skjer via MyOnvent, som er den plattformen vi bruker.
 • Maria Hasselgård og Nicolai Delebekk

  Alle i VG, TV 2, Aftenposten og E24 skal på SKUP

  Redaktørene i Aftenposten, VG, E24 og TV 2 sender alle ansatte på SKUP 15.-16. april. I disse dager kontakter medlemmer av SKUP-styret en rekke andre større redaksjoner med tilbud om kollektiv registrering for den digitale konferansen.