Stiftelsen for en Kritisk og Undersøkende Presse

SKUP STARTER OM

2021/04/15 10:00:00
Countdown placeholder
test
Data-SKUP 2020
KLIKK OG SE: Sesjonene fra Data-SKUP ligger tilgjengelig på plattformen MyOnvent for alle som hadde registrert seg på konferansen.

Se Data-SKUP helt til nyttår

Ikke fortvil om du ikke fikk med deg alle sesjonene på Data-SKUP i går! Opptakene ligger tilgjengelig på plattformen MyOnvent for alle - rekordhøye 586 - som hadde registrert seg på konferansen.        

Av JOHN BONES
Det var 24 sesjoner fordelt på fire paralleller under konferansen i går, og alle opptak med unntak av forelesningene med Paul Myers er tilgjengelig ut 2020. Du får tilgang ved å bruke den samme påloggingsinfoen du brukte da du deltok på konferansen.

Siden starten i 2014 har Data-SKUP vokst jevnt og trutt fra 85 deltagere det første året til 235 i fjor. Årets deltagelse ble langt høyere enn forventet: 586 personer hadde registrert seg for å delta på konferansen.

De aller fleste deltagerne tilhørte bedrifter som hadde betalt for at alle ansatte kunne delta. Det gjaldt NRK, TV 2, Amedia, VG, Aftenposten, M24, Dagbladet, DN, Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad. I tillegg hadde Senter for Undersøkende Journalistikk (SUJO) og journalistutdanningen på OsloMet kjøpt tilgang.

Under de vanlige konferansene SKUP arrangerer, må deltagerne gjøre noen brutale valg når de bestemmer seg for hvilke av de parallelle sesjonene de ønsker å få med seg. Ettersom årets Data-SKUP var digital, kan innholdet ses i ro og mak de neste ukene.

 

 

 

 

 

 

På forsiden nå
 • skup2021

  Velg blant høydepunktene på SKUP

  Epsteins forbindelser, Equinors millarder, mobilens avsløringer og en hesteskandale uten sidestykke. Alt dette og mye mer kan du få med deg på årets Skup-konferanse, her er noen høydepunkter fra programmet. 
 • 2020 the hub

  Lenke til SKUPs årsmøte

  SKUPs årsmøte arrangeres digitalt onsdag 14. april kl. 19.00. Lenke her: https://zoom.us/j/97066183544?pwd=ZG9NMXFWOWsyT2Q5V0NLbUNhR3BzZz09
 • skup

  Ikke vent med påmeldingen! Se hvilke 585 som har registrert seg.

  Det er bare seks dager igjen til SKUP, og torsdag kveld var det 585 påmeldte. SKUP venter et rush av påmeldinger de siste dagene, og det er ingen grunn til å vente.
 • Elin Floberghagen og Mathias Vedeler

  Innkalling til digitalt årsmøte

  Det kalles inn til digitalt årsmøte i SKUP onsdag 14. april 2021 kl. 19.00. Lenke til møtet blir lagt ut på SKUPs hjemmeside om morgenen.
 • SKUP-kuben

  SKUP-vinneren klar - les alle metoderapportene

  Juryen er ferdig, vinneren er kåret, og nå er det fritt frem for å lese alle metoderapportene som konkurrerte om SKUP-prisen.
 • Programledere SKUP 2921

  Velkommen til SKUP!

  Det blir stil og stas, humor og tungt faglig innhold når den digitale SKUP-konferansen gjennomføres 15.-16.april. Programmet er nå klart, og det består av ett live-spor og to spor med forhåndsproduserte innslag. Fredag kveld er det show og utdeling av SKUP-prisen.
 • myonvent

  Slik melder du deg på årets SKUP

  All påmelding til årets digitale SKUP-konferanse skjer via MyOnvent, som er den plattformen vi bruker.
 • Maria Hasselgård og Nicolai Delebekk

  Alle i VG, TV 2, Aftenposten og E24 skal på SKUP

  Redaktørene i Aftenposten, VG, E24 og TV 2 sender alle ansatte på SKUP 15.-16. april. I disse dager kontakter medlemmer av SKUP-styret en rekke andre større redaksjoner med tilbud om kollektiv registrering for den digitale konferansen.