Stiftelsen for en Kritisk og Undersøkende Presse

SKUP 12-14. APRIL 2024

2024/04/12 16:00:00
Countdown placeholder
Nedtelling
Maria Hasselgård og Nicolai Delebekk
DIREKTE: Maria Hasselgård (NRK) var programleder og Nicolai Delebekk (Dagbladet) auksjonarius under denne live-sendingen fra Data-SKUP. Også SKUP-konferansen vil bli produsert fra gamle Eldrorado kino.

Alle i VG, TV 2, Aftenposten og E24 skal på SKUP

Redaktørene i Aftenposten, VG, E24 og TV 2 sender alle ansatte på SKUP 15.-16. april. I disse dager kontakter medlemmer av SKUP-styret en rekke andre større redaksjoner med tilbud om kollektiv registrering for den digitale konferansen.

Av JOHN BONES
I første omgang tar SKUP kontakt med bedrifter som de siste tre årene i snitt har hatt flere enn fem deltagere på konferansen. I tillegg til de nevnte publikasjonene, gjelder det Adresseavisen, Agderposten, Bergens Tidende, Dagbladet, Dagens Næringsliv, Drammens Tidende, Faktisk, Fædrelandsvennen, Kommunal Rapport, NRK, NTB, Stavanger Aftenblad, Sunnmørsposten og Tønsbergs Blad.

Pakketilbudet kan også gis til andre. Interesserte bes innen fredag 29. januar sende en mail til john.bones@skup.no og opplyse om hvor mange redaksjonelt ansatte de har. De vil deretter få tilsendt et pristilbud.

Det vil bli åpnet for individuell påmelding i begynnelsen av februar når vi vet hvilke redaksjoner som ønsker pakketilbud for alle ansatte.

SKUP bygger på erfaringene fra Data-SKUP i november når konferansen planlegges. Å lage en digital konferanse er noe annet enn å planlegge for en fysisk.

Programmet er under utarbeidelse, og deler av tilbudet vil bli sluppet om noen uker. Produksjonen skjer i Eldrorado Esport & Entertainment sentralt i Oslo.

 

På forsiden nå