Stiftelsen for en Kritisk og Undersøkende Presse

SKUP STARTER OM

2021/04/15 10:00:00
Countdown placeholder
test
Maria Hasselgård og Nicolai Delebekk
DIREKTE: Maria Hasselgård (NRK) var programleder og Nicolai Delebekk (Dagbladet) auksjonarius under denne live-sendingen fra Data-SKUP. Også SKUP-konferansen vil bli produsert fra gamle Eldrorado kino.

Alle i VG, TV 2, Aftenposten og E24 skal på SKUP

Redaktørene i Aftenposten, VG, E24 og TV 2 sender alle ansatte på SKUP 15.-16. april. I disse dager kontakter medlemmer av SKUP-styret en rekke andre større redaksjoner med tilbud om kollektiv registrering for den digitale konferansen.

Av JOHN BONES
I første omgang tar SKUP kontakt med bedrifter som de siste tre årene i snitt har hatt flere enn fem deltagere på konferansen. I tillegg til de nevnte publikasjonene, gjelder det Adresseavisen, Agderposten, Bergens Tidende, Dagbladet, Dagens Næringsliv, Drammens Tidende, Faktisk, Fædrelandsvennen, Kommunal Rapport, NRK, NTB, Stavanger Aftenblad, Sunnmørsposten og Tønsbergs Blad.

Pakketilbudet kan også gis til andre. Interesserte bes innen fredag 29. januar sende en mail til john.bones@skup.no og opplyse om hvor mange redaksjonelt ansatte de har. De vil deretter få tilsendt et pristilbud.

Det vil bli åpnet for individuell påmelding i begynnelsen av februar når vi vet hvilke redaksjoner som ønsker pakketilbud for alle ansatte.

SKUP bygger på erfaringene fra Data-SKUP i november når konferansen planlegges. Å lage en digital konferanse er noe annet enn å planlegge for en fysisk.

Programmet er under utarbeidelse, og deler av tilbudet vil bli sluppet om noen uker. Produksjonen skjer i Eldrorado Esport & Entertainment sentralt i Oslo.

 

På forsiden nå
 • skup2021

  Velg blant høydepunktene på SKUP

  Epsteins forbindelser, Equinors millarder, mobilens avsløringer og en hesteskandale uten sidestykke. Alt dette og mye mer kan du få med deg på årets Skup-konferanse, her er noen høydepunkter fra programmet. 
 • 2020 the hub

  Lenke til SKUPs årsmøte

  SKUPs årsmøte arrangeres digitalt onsdag 14. april kl. 19.00. Lenke her: https://zoom.us/j/97066183544?pwd=ZG9NMXFWOWsyT2Q5V0NLbUNhR3BzZz09
 • skup

  Ikke vent med påmeldingen! Se hvilke 585 som har registrert seg.

  Det er bare seks dager igjen til SKUP, og torsdag kveld var det 585 påmeldte. SKUP venter et rush av påmeldinger de siste dagene, og det er ingen grunn til å vente.
 • Elin Floberghagen og Mathias Vedeler

  Innkalling til digitalt årsmøte

  Det kalles inn til digitalt årsmøte i SKUP onsdag 14. april 2021 kl. 19.00. Lenke til møtet blir lagt ut på SKUPs hjemmeside om morgenen.
 • SKUP-kuben

  SKUP-vinneren klar - les alle metoderapportene

  Juryen er ferdig, vinneren er kåret, og nå er det fritt frem for å lese alle metoderapportene som konkurrerte om SKUP-prisen.
 • Programledere SKUP 2921

  Velkommen til SKUP!

  Det blir stil og stas, humor og tungt faglig innhold når den digitale SKUP-konferansen gjennomføres 15.-16.april. Programmet er nå klart, og det består av ett live-spor og to spor med forhåndsproduserte innslag. Fredag kveld er det show og utdeling av SKUP-prisen.
 • myonvent

  Slik melder du deg på årets SKUP

  All påmelding til årets digitale SKUP-konferanse skjer via MyOnvent, som er den plattformen vi bruker.
 • Maria Hasselgård og Nicolai Delebekk

  Alle i VG, TV 2, Aftenposten og E24 skal på SKUP

  Redaktørene i Aftenposten, VG, E24 og TV 2 sender alle ansatte på SKUP 15.-16. april. I disse dager kontakter medlemmer av SKUP-styret en rekke andre større redaksjoner med tilbud om kollektiv registrering for den digitale konferansen.