Stiftelsen for en Kritisk og Undersøkende Presse

DATA-SKUP STARTER OM

2021/10/16 08:00:00
Countdown placeholder
test
andersen
PROGRAMLEDER: Mads Andersen leder kveldens Late Night Show. Foto: Andreas Lekang

Slik blir SKUP-kvelden

  Det faglige programmet er overstått, men SKUP-konferansen er langt fra over!

Dette er tidspunktene du må notere deg før journalistikkens festaften:

** 18.20: SKUP viser Anders Sømme Hammers Oscar-nominerte dokumentar «Do Not Split» som handler om opptøyene i Hongkong. Sømme Hammer ble i dag tildelt Internasjonal Reporter-prisen for sitt arbeid med dokumentaren.

** 19.00: Late Night Show - Direkte fra Oslo sentrum. Mads A. Andersen er ny programleder for året. Han skal lede oss gjennom en time med spennende (og som alltid hemmelige) gjester!

** 20.00 Martin Beyer Olsen entrer scenen til kveldens høydepunkt: Utdelingen av SKUP-prisen og SKUP-diplomer. Juryleder Bernt Olufsen er selvsagt på plass for å dele ut heder og ære til den eller de som sto bak årets største journalistiske skup i fjor.

 

For å se dokumentaren og Late Night show logger du på med din profil i myonvent – på samme måte som under konferansen. Utdelingen av SKUP-prisen blir også streamet åpent på blant annet Medier24 og journalisten.no.

 

 

På forsiden nå
 • Data-SKUP 2019

  De kommer på Data-SKUP 16. oktober

  Endelig skal vi møtes fysisk igjen! Data-SKUP arrangeres lørdag 16. oktober på OsloMet, og programmet begynner å ta form. Hittil er 44 programposter og 50 innledere på plass, og resten vil bli ferdigstilt på sensommeren.                
 • OsloMet

  Unik sjanse til å få hjelp med AI

  Jobber du med noe som krever kunstig intelligens (AI)? Har du drømt om å lage et prosjekt der kunstig intelligens inngår som en av metodene? Nå har du sjansen til å få hjelp – helt gratis!
 • diektesendingen

  Gjenopplev hele SKUP-konferansen

  Nå kan du se hele SKUP-konferansen i ditt eget tempo og når du måtte ha tid og lyst. Alle sesjoner er tilgjengelig via konferanseplattformen MyOnvent. Du får tilgang ved å bruke samme lenke og kode som da du registrerte deg.
 • skup og dn

  Derfor vant DN SKUP-prisen

  Her kan du lese juryens begrunnelse for å gi SKUP-prisen til Dagens Næringsliv. Du kan også lese hvorfor VG, Aftenposten og NRK Sørlandet vant diplomer.
 • andersen

  Slik blir SKUP-kvelden

    Det faglige programmet er overstått, men SKUP-konferansen er langt fra over!
 • på skup

  Kronprinsen åpner SKUP dag 2

  Ikke gå glipp av åpningen av SKUP-konferansens dag 2! - En uavhengig, kritisk, undersøkende presse er en av de viktigste byggesteinene i det frie, åpne og tillitsbaserte samfunnet vårt, sier kronprins Haakon i en hilsen til journalistene og redaktørene som deltar på SKUP.
 • myonvent

  Her kan du få hjelp med innlogging

  Ring dette nummeret hvis du ikke får til å logge deg inn på SKUP-konferansen torsdag morgen. Hjelpetelefonen er betjent mellom kl. 9 og 11 begge konferansedagene. Vi anbefaler sterkt at du registrerer deg i god tid før konferansen.
 • skup2021

  Velg blant høydepunktene på SKUP

  Epsteins forbindelser, Equinors millarder, mobilens avsløringer og en hesteskandale uten sidestykke. Alt dette og mye mer kan du få med deg på årets Skup-konferanse, her er noen høydepunkter fra programmet.