Stiftelsen for en Kritisk og Undersøkende Presse

DATA-SKUP STARTER OM

2021/10/16 08:00:00
Countdown placeholder
test
andersen
PROGRAMLEDER: Mads Andersen leder kveldens Late Night Show. Foto: Andreas Lekang

Slik blir SKUP-kvelden

  Det faglige programmet er overstått, men SKUP-konferansen er langt fra over!

Dette er tidspunktene du må notere deg før journalistikkens festaften:

** 18.20: SKUP viser Anders Sømme Hammers Oscar-nominerte dokumentar «Do Not Split» som handler om opptøyene i Hongkong. Sømme Hammer ble i dag tildelt Internasjonal Reporter-prisen for sitt arbeid med dokumentaren.

** 19.00: Late Night Show - Direkte fra Oslo sentrum. Mads A. Andersen er ny programleder for året. Han skal lede oss gjennom en time med spennende (og som alltid hemmelige) gjester!

** 20.00 Martin Beyer Olsen entrer scenen til kveldens høydepunkt: Utdelingen av SKUP-prisen og SKUP-diplomer. Juryleder Bernt Olufsen er selvsagt på plass for å dele ut heder og ære til den eller de som sto bak årets største journalistiske skup i fjor.

 

For å se dokumentaren og Late Night show logger du på med din profil i myonvent – på samme måte som under konferansen. Utdelingen av SKUP-prisen blir også streamet åpent på blant annet Medier24 og journalisten.no.

 

 

På forsiden nå
 • diektesendingen

  Gjenopplev hele SKUP-konferansen

  Nå kan du se hele SKUP-konferansen i ditt eget tempo og når du måtte ha tid og lyst. Alle sesjoner er tilgjengelig via konferanseplattformen MyOnvent. Du får tilgang ved å bruke samme lenke og kode som da du registrerte deg.
 • skup og dn

  Derfor vant DN SKUP-prisen

  Her kan du lese juryens begrunnelse for å gi SKUP-prisen til Dagens Næringsliv. Du kan også lese hvorfor VG, Aftenposten og NRK Sørlandet vant diplomer.
 • andersen

  Slik blir SKUP-kvelden

    Det faglige programmet er overstått, men SKUP-konferansen er langt fra over!
 • på skup

  Kronprinsen åpner SKUP dag 2

  Ikke gå glipp av åpningen av SKUP-konferansens dag 2! - En uavhengig, kritisk, undersøkende presse er en av de viktigste byggesteinene i det frie, åpne og tillitsbaserte samfunnet vårt, sier kronprins Haakon i en hilsen til journalistene og redaktørene som deltar på SKUP.
 • myonvent

  Her kan du få hjelp med innlogging

  Ring dette nummeret hvis du ikke får til å logge deg inn på SKUP-konferansen torsdag morgen. Hjelpetelefonen er betjent mellom kl. 9 og 11 begge konferansedagene. Vi anbefaler sterkt at du registrerer deg i god tid før konferansen.
 • skup2021

  Velg blant høydepunktene på SKUP

  Epsteins forbindelser, Equinors millarder, mobilens avsløringer og en hesteskandale uten sidestykke. Alt dette og mye mer kan du få med deg på årets Skup-konferanse, her er noen høydepunkter fra programmet. 
 • 2020 the hub

  Lenke til SKUPs årsmøte

  SKUPs årsmøte arrangeres digitalt onsdag 14. april kl. 19.00. Lenke her: https://zoom.us/j/97066183544?pwd=ZG9NMXFWOWsyT2Q5V0NLbUNhR3BzZz09
 • skup

  Ikke vent med påmeldingen! Se hvilke 585 som har registrert seg.

  Det er bare seks dager igjen til SKUP, og torsdag kveld var det 585 påmeldte. SKUP venter et rush av påmeldinger de siste dagene, og det er ingen grunn til å vente.