Stiftelsen for en Kritisk og Undersøkende Presse

SKUP 12-14. APRIL 2024

2024/04/12 16:00:00
Countdown placeholder
Nedtelling
Data-SKUP 2019
MUNTERT: Adriana Homolova (t.v.) og Brigitte Alfter underviste på Data-SKUP i 2019, og her er de under en pause i lokalene på OsloMet. Begge kommer tilbake 15. oktober.  

De kommer på Data-SKUP 16. oktober

Endelig skal vi møtes fysisk igjen! Data-SKUP arrangeres lørdag 16. oktober på OsloMet, og programmet begynner å ta form. Hittil er 44 programposter og 50 innledere på plass, og resten vil bli ferdigstilt på sensommeren.                

Av JOHN BONES
Etter to digitale konferanser ser SKUP frem til at deltagerne igjen kan se hverandre i øynene, snakke sammen, gi noen klemmer, etablere nettverk og ha en aldri så liten fest til slutt.

Data-SKUP blir i sin helhet en fysisk konferanse, sydd over samme lest som de siste årene. Det blir praktisk undervisning i grunnleggede og avanserte teknikker, det blir inspirerende foredrag om de beste sakene basert på dataverktøy, det akademiske sporet utvikles videre og som vanlig blir det et solid og variert internasjonalt innslag. Nytt av året er en satsing på digital fortellerteknikk, og det vil også bli undervisning i Podcast og bruk av droner.

Alle detaljer i programmet vil bli offentliggjort mot slutten av av sommerferien, og da vil det også bli åpnet for påmelding.
Inntil videre: Hold av 16. oktober.

 

På forsiden nå