Stiftelsen for en Kritisk og Undersøkende Presse

PÅMELDING ÅPNER OM

2021/12/15 12:00:00
Countdown placeholder
test
åpning
OSEBERG: Åpningen av SKUP-konferansen skjer her i storstua Oseberg på Hotel Quality i Tønsberg fredag 1. april. kl. 16.00.

Merk deg disse datoene!

SKUP-konferansen 2022 arrangeres 1.-3. april i Tønsberg, det åpnes for påmelding onsdag 15. desember og fristen for innsending av metoderapport er mandag 17. januar kl. 10.00.  

Av JOHN BONES
SKUP-styret er kommet godt i gang med å planlegge konferansen, som endelig blir fysisk igjen for første gang siden 2019. I 2020 måtte konferansen avlyses på grunn av pandemien, og i år ble den arrangert digitalt. Vi regner med at det blir rift om å få bo på konferansehotellet Quality, og her er regelen enkel: Først til mølla! De som melder seg på de første dagene etter at påmeldingen åpner 15. desember, er garantert å få bo på Quality.

Før konferansen ble avlyst i 2020, var det kommet nesten 650 påmeldinger.

Metoderapportene må sendes inn senest mandag 17. januar kl. 10.00, og i midten av desember blir det lagt ut lenke for innsending øverst på skup.no. Juryen går umiddelbart i gang med å sette seg inn i det innsendte materialet, og det skal særdeles sterke helsemessige grunner til for at juryen innvilger utsettelse av fristen. Sagt på en annen måte: Søknader om utsettelse innvilges normalt ikke.

Deler av programmet vil bli publisert før jul og vil bli komplettert etter hvert som vi inngår avtaler med foreleserne.

 

 

På forsiden nå
 • åpning

  Merk deg disse datoene!

  SKUP-konferansen 2022 arrangeres 1.-3. april i Tønsberg, det åpnes for påmelding onsdag 15. desember og fristen for innsending av metoderapport er mandag 17. januar kl. 10.00.  
 • ds21

  218 på Data-SKUP, se hva som skjedde

  Det var 218 deltagere på det som trolig var den aller første internasjonale fysiske journalistkonferanse etter pandemien. Ikke minst de 16 utenlandske foreleserne var henrykt av å kunne møtes, klemme hverandre, sitte tett ved bordene, bevege seg fritt uten maske og mingle og networke slik de kunne frem til pandemien brøt løs.
 • rønneberg og hasselgård

  Lær av verdens fremste pandemi-journalister

  Gratis SKUP-sending: Over hele verden har ledere løyet om pandemien. Fredag kan du møte journalistene som avslørte sannheten.
 • troika

  Se hvem du møter på Data-SKUP

  En uke før Data-SKUP er det 179 påmeldte, og vi regner med at mange etternølere melder seg når høstferien nå er over. Her kan du se hvem du treffer på OsloMet lørdag 16. oktober.            
 • maria

  Se SKUPs intervju med Maria Ressa

  Årets fredsprisvinner Maria Ressa deltok på den digitale SKUP-konferansen i april i år. Se hele intervjuet Aftenpostens Kristoffer Rønneberg gjorde med henne ved å følge lenken under. https://www.youtube.com/watch?v=wrhXZiHPFxw
 • Pandemic masterclass

  SKUP lager internasjonal masterclass

  Fredag 15. oktober lager SKUP en internasjonal masterclass i pandemijournalistikk. 12 fremstående journalister fra hele verden bidrar, og produksjonen streames til SKUPs internasjonale nettverk.
 • DS 2019

  Klart for fag og fest på Data-SKUP - meld deg på nå!

  Først blir det 56 sesjoner med fag og deretter noen timer med fest. Velkommen til Data-SKUP 2022!                        
 • Sheila Coronel

  Søk SKUP-stipend for å delta på GIJC i Sydney!

  Opptatt av datajournalistikk? Da bør du søke SKUP-stipend for å delta på GIJC-konferansen i Sydney i slutten av oktober 2022.