Stiftelsen for en Kritisk og Undersøkende Presse

SKUP 12-14. APRIL 2024

2024/04/12 16:00:00
Countdown placeholder
Nedtelling
SKUP 2019
Det blir fullt i Tønsberg når 700 journalister samles for årets SKUP-konferanse. Her fra forrige fysiske konferanse i 2019.

Her er programmet for SKUP 2022

Programmet for SKUP-konferansen er endelig klart.

Etter to år med digitale konferanser er SKUP igjen klare til å ta imot deltakere på fysisk konferanse på Quality Hotel i Tønsberg. 

Konferansen ble utsolgt nesten seks uker før åpningsdagen, og det siste året har SKUP-styret jobbet iherdig for å ferdiggjøre det faglige programmet.

Vi har et fullpakket program med det beste fra inn- og utland. Etter nesten to år med hjemmekontor og videomøter, er det liten tvil om at behovet for en fysisk konferanse med faglig påfyll er stort. Nå gleder vi i SKUP-styret oss til å samle alle igjen, sier styreleder i SKUP, Nina Selbo Torset.

Se hele programmet her!

SKUP-lederen åpner årets konferanse kl 16.00 fredag 1. April. Like etter er det sesjoner med sterke skildringer fra krigsreportere som har vært i Ukraina, lynprat i datajournalistikk og intervju med Facebook-varsleren Frances Haugen - dataingeniøren som varslet om Facebooks oppsiktsvekkende metoder i 2021.

Kvelden avsluttes med «Late Night Show» med spennende gjester - ledet av talkshow-vert Mads A. Andersen. Tradisjon tro er gjestene hemmelig til de kommer på scenen.

Lørdag kan konferansedeltagerne velge mellom over 60 ulike sesjoner. I løpet av dagen vil også 16 av kandidatene som kjemper om SKUP-prisen, fortelle hvordan de har jobbet. Festmiddag og utdeling av den gjeve SKUP-prisen skjer fra klokken 19.30

Søndag er konferansens siste dag med sesjoner om hvordan du blant annet skal skrive en best mulig metoderapport, hvordan du spisser graveideen din og hva SKUP-vinnerne gjorde for å vinne SKUP-prisen. Konferansen avsluttes med lunsj klokken 13.00.

NB! SKUPs årsmøte er klokken 14.00 fredag.

På forsiden nå