Stiftelsen for en Kritisk og Undersøkende Presse

SKUP-KONFERANSEN 21.–23. APRIL 2023

2023/04/21 14:00:00
Countdown placeholder
test
SKUP-påmelding
MILITÆRT: Krister Sørbø fotografert på øvelse i Indre Troms i november, da Faktisk Verifiserbar var på besøk. Foto: Jan Gunnar Furuly

Den aller første SKUP-påmeldte

Krister Sørbø i Forsvarets forum var den første som meldte seg på SKUP-konferansen. Registreringen startet i dag 12. desember, og de første som melder seg på er garantert å få bo på konferansehotellet Quality i Tønsberg 21. - 23. april 2023.

- Jeg regner med at jeg får både blomster og suite når jeg kommer til Tønsberg, kommenterer Sørbø, som er fungerende prosjektredaktør i Forsvarets forum.
Ytterligere to personer fra publikasjonen har rukket å melde seg på, deriblant sjefredaktør Stian Eisenträger, som også er styremedlem i SKUP.
Sørbø meldte seg på umiddelbart etter at SKUP åpnet for påmelding.

- Jeg ville melde meg på mens det fortsatt er ledige hotellplasser på Quality, og jeg har høye forventninger til det faglige innholdet. Dagene  i Tønsberg gir også mulighet til å treffe folk jeg ikke har sett på en stund.

SKUP-styret er kommet godt i gang med konferanseplanleggingen, og vi kan love at programmet blir like bra som i år. Minst!
I år var det 750 deltagere, men vi erfarte at det ble for folksomt i lokalene. Derfor har vi satt en øvre grense på 660 for konferansen i 2023.
 

I løpet av noen dager vil det bli åpnet for innsending av metoderapporter, og siste frist er mandag 16. januar kl. 12.00.

 

På forsiden nå
 • Pressens hus første møte

  SKUP-juryen klar til innsats

  Torsdag morgen møttes SKUP-juryen for første gang i Pressens hus i Oslo. De har brukt den siste uken til å sette seg inn i de 52 metoderapportene, og nå starter det møysommelige arbeidet med å finne de beste graveprosjektene for 2022.
 • Juryleder

  52 prosjekter konkurrerer om SKUP-prisen

  52 prosjekter konkurrerer om å vinne SKUP-prisen for 2022. Det er kommet åtte metoderapporter fra ulike avdelinger i NRK, mens Dagbladet har levert seks bidrag. VG og VG/Faktisk har sendt inn fire bidrag, og Aftenposten og Aftenposten/A-magasinet tre.  
 • bernsteinfahrenholdt

  Amerikanske stjerne-journalister til SKUP 2023

  De har begge gransket pengene og nettverket til eks-president Donald Trump. I april møter du David Fahrenthold og Andrea Bernstein i Tønsberg.
 • konferanse 2022

  101 er allerede påmeldt SKUP-konferansen i april

  Aldri før har så mange meldt seg på så tidlig. Fem dager etter at det ble åpnet for påmelding, har 101 journalister og redaktører meldt seg på SKUP-konferansen.
 • SKUP-prisen 2022.

  SKUP-juryens råd for å knekke metoderapport-koden

  Usikker på hvordan du skriver en metoderapport? Nysgjerrig på hva juryen egentlig ser etter? Her får du juryens beste tips.
 • Pendlerboligene

  16. januar er fristen for å levere metoderapport

  Du kan nå levere metoderapport for å konkurrere om SKUP-prisen, og mandag 16. januar 2023 kl. 12.00 er siste frist. Her er all info du trenger i arbeidet.
 • SKUP-påmelding

  Den aller første SKUP-påmeldte

  Krister Sørbø i Forsvarets forum var den første som meldte seg på SKUP-konferansen. Registreringen startet i dag 12. desember, og de første som melder seg på er garantert å få bo på konferansehotellet Quality i Tønsberg 21. - 23. april 2023.
 • Dataskup-prisen 2022

  Sunnmørsposten og Aftenposten vant Dataskup-prisen

  I tillegg fikk Bergens Tidende diplom. Les juryens begrunnelse her.