Stiftelsen for en Kritisk og Undersøkende Presse

SKUP 12-14. APRIL 2024

2024/04/12 16:00:00
Countdown placeholder
Nedtelling
SKUP-påmelding
MILITÆRT: Krister Sørbø fotografert på øvelse i Indre Troms i november, da Faktisk Verifiserbar var på besøk. Foto: Jan Gunnar Furuly

Den aller første SKUP-påmeldte

Krister Sørbø i Forsvarets forum var den første som meldte seg på SKUP-konferansen. Registreringen startet i dag 12. desember, og de første som melder seg på er garantert å få bo på konferansehotellet Quality i Tønsberg 21. - 23. april 2023.

- Jeg regner med at jeg får både blomster og suite når jeg kommer til Tønsberg, kommenterer Sørbø, som er fungerende prosjektredaktør i Forsvarets forum.
Ytterligere to personer fra publikasjonen har rukket å melde seg på, deriblant sjefredaktør Stian Eisenträger, som også er styremedlem i SKUP.
Sørbø meldte seg på umiddelbart etter at SKUP åpnet for påmelding.

- Jeg ville melde meg på mens det fortsatt er ledige hotellplasser på Quality, og jeg har høye forventninger til det faglige innholdet. Dagene  i Tønsberg gir også mulighet til å treffe folk jeg ikke har sett på en stund.

SKUP-styret er kommet godt i gang med konferanseplanleggingen, og vi kan love at programmet blir like bra som i år. Minst!
I år var det 750 deltagere, men vi erfarte at det ble for folksomt i lokalene. Derfor har vi satt en øvre grense på 660 for konferansen i 2023.
 

I løpet av noen dager vil det bli åpnet for innsending av metoderapporter, og siste frist er mandag 16. januar kl. 12.00.

 

På forsiden nå