Stiftelsen for en Kritisk og Undersøkende Presse

DATASKUP 26. OKTOBER 2024

2024/10/26 09:30:00
Countdown placeholder
Nedtelling
Pressens hus første møte
SAMLET: Her er SKUP-juryen samlet til første møte i Pressens hus torsdag morgen. Foran fra venste Sun Heidi Sæbø, Tove Lie, Kristine Holmelid, Janne Birgitte Prestvold og juryleder Lars Helle. Bak står Niklas Lysvåg (t.v.) og Frank Gander.

SKUP-juryen klar til innsats

Torsdag morgen møttes SKUP-juryen for første gang i Pressens hus i Oslo. De har brukt den siste uken til å sette seg inn i de 52 metoderapportene, og nå starter det møysommelige arbeidet med å finne de beste graveprosjektene for 2022.

Normalt har juryen fire møter før bestemmer seg for hvem som skal motta pris og diplomer under festmiddagen i Tønsberg. Vinneren vil være klar en drøy uke før SKUP-konferansen, og da publiseres metoderapportene.

Allerede er det kommet 423 påmeldinger til konferansen, noe som er dobbelt så mange som på tilsvarende dato i fjor. Da var det 209 personer som hadde meldt seg på innen 26. januar. I fjor var det 750 deltagere, og i år har SKUP satt en maksgrense på 660.
Dermed ligger det an til at konferansen blir fulltetegnet i god tid før arrangementet begynner 21. april.

Det er tre grunner til at SKUP har satt denne grensen: Det blir ikke lite fullt i undervisningsrommene som det var i fjor, lunsjserveringen glir lettere og det skal bli plass til alle i hovesalen Oseberg under festmiddagen lørdag kveld.
Vet du at du skal på SKUP? Det er ingen grunn til å vente med påmeldingen!

På forsiden nå