Stiftelsen for en Kritisk og Undersøkende Presse

SKUP 12-14. APRIL 2024

2024/04/12 16:00:00
Countdown placeholder
Nedtelling
Oseberg
Forrige SKUP-konferanse ble fulltegnet to måneder før start.

Slik sikrer du deg plass i Tønsberg

Vil du sikre deg plass på SKUP 12.-14. april og overnatting i Tønsberg? Nå «tyvstarter» påmeldingen til konferansen for de som ønsker dobbeltrom eller ordner overnatting selv.

Forrige SKUP-konferanse ble fulltegnet to måneder før start. I midten av desember åpner SKUP påmeldingen for alle som ønsker å delta på konferansen 12.-14. april 2024 på Quality Hotel i Tønsberg. 

Men allerede nå starter billettsalget for de som ønsker et av disse to alternativene:

* Bo på dobbeltrom med en kollega/venn. Begge må da melde seg på innen 6. desember. Man kan ikke reservere et dobbeltrom til én person.

* Ordne overnatting privat og booke konferansepakke uten hotell, som inkluderer inngang på konferansen hele helgen og all mat unntatt frokost.

Det legges kun ut 50 dobbeltrom og 50 konferansepakker uten hotell, så det lønner seg å bestille raskt. Tilbudet gjelder til 6. desember.

Meld deg på SKUP-konferansen 2024 her!

Dobbeltrom med Tønsberg-garanti

Grunnen til at SKUP åpner påmeldingen for disse to alternativene først, er fordi det ikke er hotellkapasitet i Tønsberg til alle deltagerne på vårens konferanse. Et av hotellene i Tønsberg pusses opp når konferansen i 2024 avvikles, mens et annet for tiden er asylmottak. Noen av deltagerne vil derfor få tildelt hotellrom i Sandefjord.

De som sikrer seg de 50 dobbeltrommene nå, er imidlertid garantert å få overnatte i Tønsberg. Man må oppgi navn på den man skal dele rom med i bestillingen.

– Vi ønsker å gi en gulrot til de som melder seg på tidlig og bidrar til at flest mulig får overnatte i Tønsberg, sier SKUP-styreleder Nina Selbo Torset.

SKUP legger også ut et begrenset antall konferansepakker uten hotell, som kan bookes nå. Dette inkluderer inngang på konferansen hele helgen og all mat unntatt frokost.

– Denne konferansepakken passer for de som kan ordne overnatting selv, for eksempel gjennom bekjente eller Airbnb. Her kan det også være penger å spare, sier Torset.

De som kjøper konferansepakke uten hotell, får likevel lunsj og middag på konferansehotellet, samt inngang på bankettmiddag og pristudeling lørdag kveld.

Plass til alle

Torset understreker at SKUP har overnattingsplass til alle som bestiller dette. SKUP har inngått avtale med Park Hotell i Sandefjord, som ligger en knapp halvtime fra konferansehotellet.

– Park i Sandefjord er et fint tilbud til de som ønsker en god natts søvn i litt roligere omgivelser. Her organiserer vi gratis shuttlebuss med en rekke avganger fredag, lørdag og søndag. Vi vil også dekke kollektivtransport mellom Sandefjord og Tønsberg dersom shuttlebuss-tidene ikke passer for den enkelte, sier hun.

I midten av desember åpner billettsalget av enkeltrom, som vanligvis er det mest populære valget, og flere dobbeltrom, men da uten Tønsberg-garanti.

– Også her gjelder «førstemann til mølla»-prinsippet. Jo raskere man melder seg på, jo mer sannsynlig er det at man får overnatte i Tønsberg, sier Torset.

Alle som inviteres til å holde foredrag eller har verv for SKUP, får som vanlig plass på konferansehotellet.

SKUP samler hvert år over 600 journalister til landets største konferanse for undersøkende journalistikk, samt utdeling av den prestisjetunge SKUP-prisen.

– Vi gleder oss enormt til konferansen i april. De første godbitene fra programmet slippes snart, og vi kan garantere en helg stappfull av nyttige og inspirerende sesjoner, sier SKUPs styreleder.

Fristen for å levere metoderapport er 15. januar 2024.

Har du spørsmål eller ønsker du å bo i Sandefjord? Ta kontakt med SKUP-styret på styret@skup.no 

Rettelse: I opprinnelig versjon av denne saken sto det at de som leverer metoderapport, er garantert plass på konferansehotellet. Det er ikke riktig.

På forsiden nå