Stiftelsen for en Kritisk og Undersøkende Presse

SKUP STARTER OM

2020/03/27 16:00:00
Countdown placeholder
test
Pre Conference
ETTERTRAKTET: Andrew Lehren og Giannin Segnini var ettertraktede forelesere på Data-SKUP. Her er de samlet til sosialt samvær kvelden før konferansen.

Her kan du se deres presentasjoner

Andrew Lehren og Giannini Segnini samlet fullt hus og vel så det under Data-SKUP. Mange har etterspurt presentasjonene, og dem finner du her.      

Av JOHN BONES
Informasjon om Norge og norske forhold kan være tilgjengelig andre steder enn i Norge, og da kan det være smart å lete i amerikanske baser og på amerikanske nettsteder. Andrew Lehren, som er Senior Editor i NBC News Investigative Team, viste hvordan på Data-SKUP.

Giannini Segnini, Director of the Data Journalism Degree at Columbia University, viste hvordan det er mulig å følge skipslaster verden rundt. Hennes presentasjon er her:
https://www.icloud.com/keynote/0qjodvGsrqdAgZQx-tB9htCEQ#tracking_cargo_GIJC_2019

Data-SKUP satte i helgen ny deltagerrekord med 237 påmeldte. Det er ti flere enn i fjor, eller 4,053 prosent, som datajournalister ville ha skrevet!
 

Nå er det den neste SKUP-konferansen som preger arbeidet i SKUP-familien. Den er 27.-29. mars i Tønsberg, og planleggingen pågår for fullt. Påmeldingen vil bli åpnet i midten av desember, og da vil vi også vise frem deler av programmet.

 

Vedlegg Size
Lehren_DataSKUP2019 13.93 MB
På forsiden nå