Stiftelsen for en Kritisk og Undersøkende Presse

DATA-SKUP STARTER OM

2021/10/16 08:00:00
Countdown placeholder
test
myonvent
FRONT: Denne siden møter deg når du har fullført registreringen. Sesjonene vil være tilgjengelig fra 15. april.

Slik melder du deg på årets SKUP

All påmelding til årets digitale SKUP-konferanse skjer via MyOnvent, som er den plattformen vi bruker.

Av JOHN BONES
Hvis du jobber i en av de 26 bedriftene og organisasjonene som er listet opp under, skal du bruke lenken du får fra arbeidsgiver når du melder deg på konferansen. Den sendes fra SKUP til arbeidsgiverene mandag 22. februar. Du skal IKKE bruke lenken som ligger øverst på SKUPs hjemmmmeside.
OBS: Selv om arbeidsgiver allerede har betalt for din deltagelse, må du registrere deg for å delta på konferansen.

Hvis du ikke jobber i en av disse 26 bedriftene, skal du bruke du lenken som ligger øverst på skup.no og som heter "Individuell påmelding SKUP-konferansen".

For begge grupper gjelder dette: Hvis du deltok på Data-SKUP i høst, har du allerede opprettet en konto i MyOnvent. I så fall klikker du på LOGIN. Alle andre skal først klikke på SIGN UP. Lenken du bruker for å registrere deg brukes også når du logger deg inn for å delta på konferansen 15.-16. april.

Bedriftene under har allerede betalt for at alle ansatte får anledning til å delta på SKUP-konferansen, og ansatte skal derfor ikke betale noe under påmelding. De som melder seg på individuelt, betaler kr. 2500 for å delta.

Adresseavisen
Aftenposten
Bergens Tidende
Dagen
Dagsavisen
E24
Faktisk.no
Forsvarets Forum
Fremover
Fædrelandsvennen
Khrono
Kommunal Rapport
Morgenbladet
Nationen
NHST-gruppen
Nidaros
Norsk Pressefcrbund
NRK
NTB
Schibstedstipend (gjelder alle journaliststudenter)
Stavanger Aftenblad
Sunnmørsposten
TV 2
Tønsbergs Blad
VG
Vårt Land

SKUP-styret er i sluttfasen med programarbeidet, og programmet vil bli publisert når det meste er klart.

 

På forsiden nå
 • Data-SKUP 2019

  De kommer på Data-SKUP 16. oktober

  Endelig skal vi møtes fysisk igjen! Data-SKUP arrangeres lørdag 16. oktober på OsloMet, og programmet begynner å ta form. Hittil er 44 programposter og 50 innledere på plass, og resten vil bli ferdigstilt på sensommeren.                
 • OsloMet

  Unik sjanse til å få hjelp med AI

  Jobber du med noe som krever kunstig intelligens (AI)? Har du drømt om å lage et prosjekt der kunstig intelligens inngår som en av metodene? Nå har du sjansen til å få hjelp – helt gratis!
 • diektesendingen

  Gjenopplev hele SKUP-konferansen

  Nå kan du se hele SKUP-konferansen i ditt eget tempo og når du måtte ha tid og lyst. Alle sesjoner er tilgjengelig via konferanseplattformen MyOnvent. Du får tilgang ved å bruke samme lenke og kode som da du registrerte deg.
 • skup og dn

  Derfor vant DN SKUP-prisen

  Her kan du lese juryens begrunnelse for å gi SKUP-prisen til Dagens Næringsliv. Du kan også lese hvorfor VG, Aftenposten og NRK Sørlandet vant diplomer.
 • andersen

  Slik blir SKUP-kvelden

    Det faglige programmet er overstått, men SKUP-konferansen er langt fra over!
 • på skup

  Kronprinsen åpner SKUP dag 2

  Ikke gå glipp av åpningen av SKUP-konferansens dag 2! - En uavhengig, kritisk, undersøkende presse er en av de viktigste byggesteinene i det frie, åpne og tillitsbaserte samfunnet vårt, sier kronprins Haakon i en hilsen til journalistene og redaktørene som deltar på SKUP.
 • myonvent

  Her kan du få hjelp med innlogging

  Ring dette nummeret hvis du ikke får til å logge deg inn på SKUP-konferansen torsdag morgen. Hjelpetelefonen er betjent mellom kl. 9 og 11 begge konferansedagene. Vi anbefaler sterkt at du registrerer deg i god tid før konferansen.
 • skup2021

  Velg blant høydepunktene på SKUP

  Epsteins forbindelser, Equinors millarder, mobilens avsløringer og en hesteskandale uten sidestykke. Alt dette og mye mer kan du få med deg på årets Skup-konferanse, her er noen høydepunkter fra programmet.