Stiftelsen for en Kritisk og Undersøkende Presse

SKUP 12-14. APRIL 2024

2024/04/12 16:00:00
Countdown placeholder
Nedtelling
oseberg
Blir det like fullt i år? Festmiddagen i Oseberg har plass til 600 deltakere.

SKUP-rekord: 300 påmeldte allerede

Rekordmange har allerede sikret seg plass på SKUP-konferansen. Sjekk hvem som har meldt seg på så langt.

Påmeldingene til SKUP-konferansen 2024 renner inn. Siden billettsalget åpnet for alle i midten av desember, har over 300 personer sikret seg plass på konferansen.

SKUP har aldri tidligere fått så mange påmeldinger så tidlig.

– Vi er veldig glade for at rekordmange er ivrige etter å dra på SKUP. Dette er jo uten tvil årets høydepunkt. Det er tydelig at ekstra mange har kjent på FOMO-en i år, sier SKUP-styreleder Nina Selbo Torset.

MELD DEG PÅ SKUP 2024 HER

Førstemann til Tønsberg
Og FOMO-en, altså frykten for å gå glipp av noe, kommer av en grunn:

Forrige SKUP-konferanse ble utsolgt god tid i forveien. Også i år gjelder det å være tidlig ute for å sikre seg plass.

I år er det dessuten en ekstra gulrot til de som melder seg på raskt: Hotellkapasiteten i Tønsberg er redusert når konferansen i 2024 avvikles. Noen av deltakerne vil derfor få tildelt hotellrom på Park i Sandefjord.

Ingen som booker billett nå, er garantert å få overnatte i Tønsberg, men SKUP-styrelederen sier «førstemann til mølla»-prinsippet gjelder.

– Jo raskere man melder seg på, jo større sannsynlighet er det for at man får overnatte i Tønsberg, sier hun.

Tre måneder igjen

SKUP samler hvert år over 600 journalister til landets største konferanse for undersøkende journalistikk, samt utdeling av den prestisjetunge SKUP-prisen. Fristen for å sende inn metoderapport til SKUP-prisen gikk ut mandag 15. januar. Hvem som vinner, får vi vite om tre måneder. 

– Vi gleder oss enormt til konferansen i april. De første smakebitene fra programmet er ute, og vi lover en helg stappfull av nyttige og inspirerende sesjoner, sier SKUPs styreleder.

Har du spørsmål? Ta kontakt med SKUP-styret på styret@skup.no

Nedenfor ser du hvem som har meldt seg på så langt. NRK topper listen med 74 påmeldte, mens VG og E24 har 35 og 28 påmeldte hver. Bak følger Aftenposten, DN og TV 2 med 21, 17 og 16. Også Forsvarets Forum og Adresseavisen har vært tidlig ute med 10 hver. Romerikes Blad har foreløpig meldt på 9 personer.

 

På forsiden nå